SELECT MENU PARTS

Modele de bucatarii mdf

Texturi și Culori DIN natură sau mediul înconjurător prind viață în bucătăriile RIVA. Pinul sau stejarul Dar și betonul pot fi reflectate în finisajul luxos al fronturilor în care poate fi comandată această colecție. Măiestria germană se vede și se simte pe fiecare suprafață și în fiecare detaliu. Modelul RIVA este produs Exclusiv în varianta LINE N, CEEA… Bucatarii la comanda! Pentru ca fiecare dintre Noi e diferit, avand preferinte si nevoi diferite. Mobila de bucatarie la comanda, reprezinta solutionarea tuturor dilemelor légat de dimensiuni, imbinari si personalizari ALE intregului ansamblu mobilier. Cuisine design va propune idei Creative si solutii la orice dorinta, astfel incat sa puteti avea Mélis de bucatarie pe care v-ATI Dorit-o cu adevarat. Nivelul de calitate al materialelor este cel ce détermination rezistenta, lunga durata de viata a unei bucatarii. De aceea, am ales sa lucram cu cele mai bune nume in productia de materiale lemnoase, fie ca este vorba de MDF, lemn masiv, Furnir Natural, sau PAL. Aceasta Diversitate permite executarea unor modele de bucatarii la comanda cu tematici diferite, de la genul clasic, moderne sau Rustic la unul Personal, nonconformist. Cu Alte cuvinte, ITI garantam ca nimic nu te va impiedica sa ai acasa o Mélis de bucatarie cu un design de exceptie, Dar si cu functii care sa-TI inlesneasca activitatile gastronomice.

Veneto, o Mélis de bucatarie la comanda realizata pe structura si fronturi de PAL ce sont o distribuire compacta si Moderna a tuturor corpurilor. O bucatarie multifunctionala ce apartine categoriei`bucatarii DIN MDF infoliat`. Design-UL mizeaza in totalitate PE simplitate, toate elementele fiind minimaliste, `curate`. Prin culorile deosemorsure, lucioase, lăcuite laminat, aceste bucătării sunt o bucurie și în același timp o atracție pentru privire. Fronturile în variantă postforming, rotunjite la margini, DAU senzația că sunt dintr-o bucată, iar muchiile Orizontale sunt dotate cu ABS polymère Edge. Acoperirea cu folie PET rezistentă la ULTRA-VIOLETE și laminarea la… Bucătăriile laser se acquapark prin fronturi pentru sertare și uși ALE căror muchii sunt îmbinate prin tehnologie laseredge. Această Fórmula inovatoare asigură asamblarea fără Falt a cantului cu Frontul, întregul ansamblu dând senzația că este “dintr-o bucată”. Pentru a sublinia acest lucru, fețele interioare au aceeași culoare cu suprafețele exterioare….

Sopia este o bucatarie MDF, ce mizeaza PE o idee liniara de design, si un stil minimaliste in privinta corpurilor superioare fara a déshabja functionalitatea. Decora, un mobilier de bucatarie cu o grozava compartimentare interioara, ce ne Pune la indemana toate lucrurile necesare. Corpul latéral`soldat`permite incastrarea frigiderului. Piave, o Mélis de bucatarie lemn masiv ce se plaseaza in Zona design-ului Rustic. Cromatica Uni ce inspira naturalete, se potriveste Perfect cu ideea de masivitate. Avantajul acestor bucatarii DIN MDF, este ca permis realizarea unui Design spécial si sunt foarte rezistente la conditiile de umiditate, Aburi cat si la uzura.